Organisatie

SVB drijft op de inzet van ruim 150 vrijwilligers, voetballers en niet voetballers. Zonder inzet van deze vrijwilligers (honderden uren per week!) kan er geen voetbalplezier zijn voor de vereniging. Iedere bijdrage aan het vrijwilligerswerk bij SVB, hoe klein dan ook, is belangrijk voor het voortbestaan van de vereniging. Wij zijn in ieder geval blij met iedere vrijwilliger, ongeacht wat hij doet. Ondanks de grote club vrijwilligers die onze vereniging rijk is, en waar we trots op zijn, zijn er toch nog diverse commissies waar we jullie hulp nog goed kunnen gebruiken.

Op dit moment worden diverse taken gedaan door mensen die reeds op diverse andere fronten actief zijn binnen onze vereniging. Dit alleen vanwege het feit dat bepaalde zaken anders blijven liggen terwijl het toch van groot belang is dat ze, in het belang van de vereniging, gedaan worden. Indien iemand interesse heeft om iets binnen SV Blerick te doen, of iemand weet die iets binnen onze vereniging zou willen doen, laat het ons dan weten. Want iedereen kent het spreekwoord: “Vele handen maken licht werk”.

Bestuur SV Blerick

VRIJWILLIGERS
ZIJN HET FUNDAMENT
VAN SV BLERICK.

DRAAG UW STEENTJE BIJ !!!