Algemene regels

Om bij SV Blerick alles in goede banen te leiden gelden voor ieder lid een aantal
algemene regels.
1. Afmelden voor trainingen en wedstrijden bij trainer of leider van eigen team.
2. Minimaal 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig zijn.
3. Het dragen van scheenbeschermers bij trainingen en wedstrijden is verplicht.
4. Na trainingen en wedstrijden is douchen verplicht.
5. Het dragen van badslippers tijdens het douchen is verplicht.
6. Het is niet toegestaan om tijdens de trainingen en wedstrijden kauwgum of ander snoep te eten.
7. Het is verboden met sieraden en oorbellen te trainen en te voetballen. Dit betekent dus kettingen en ringen afdoen, oorbellen uitdoen of afplakken.
8. Het is niet toegestaan om in het kleedlokaal de mobiele telefoon te gebruiken, tenzij anders met de trainer of leider is afgesproken.
9. Alle andere afspraken worden tijdens de eerste training aan de spelers en ouders medegedeeld.
10. Het is verboden voor spelers en begeleiders om alcohol te nuttigen voor of tijdens de wedstrijden of trainingen.
11. Het afhalen van kinderen gebeurt op het terrein binnen de poort, F-spelers dienen afgehaald te worden in de kleedlokalen.
12. Iedereen kan verplicht worden om bij een ander team in te vallen.
13. Ouders en leiders geven alleen positief commentaar.
14. Iedereen die een functie van grensrechter, scheidsrechter, leider of trainer bij SV Blerick uitoefent is KNVB lid.