Onmisbare materiaalman / beheerder een dag op de voorgrond

Onmisbare materiaalman één dag op de voorgrond

Het is een speciale dag voor materiaalman Thei Roox van SVB.  Net als veel andere materiaalmannen en -vrouwen wordt hij in het zonnetje gezet tijdens de Nationale Dag van de Materiaalman.

De dag van de materiaalman bestaat nog niet  zo lang. Het idee kwam van sportcolumnist Sjoerd Mossou, journalist van het AD, die vond dat de materiaalmannen en -vrouwen wel wat meer aandacht verdienden.

Goed uit de voeten

Thei  is al tientallen jaren een zeer belangrijke vrijwilliger van SVB waarvoor hij onlangs is benoemd tot Lid van Verdienste. Sinds een aantal jaren beheert Thei de gebouwen, velden en de groenstroken, zeg maar het hele sportpark.  Thei is zowat elke dag enkele uren op ons sportpark te vinden. Niets ontgaat hem en handig als hij is heeft hij overal een oplossing voor. Netten repareren, de geluidsinstallatie op het dak van de kantine plaatsen, verwarmingsketels maken of de kleedlokalen poetsen.  Niets is Thei te veel.

SVB is trots op deze vakman en vandaag zal hij nog verrast worden met een heerlijke vlaai van onze topsponsor Brood en banket Pijpers.

Bestuur SVB

 

 

 

You may also like...