Ondernemer van het jaar : Stem op Akarton ( Mike Noldus ) !

De redactie van De Limburger organiseert dit jaar de derde editie van de verkiezing van de Limburgse Ondernemer van het Jaar. Het thema: inventief ondernemerschap in ‘coronatijd’.  Een van de kanshebbers is SVB’er en hoofdsponsor van SVB, Mike Noldus met zijn mooie bedrijf : Akarton.

 

Het Venlose bedrijf, maker van kartonnen verpakkingen en creatieve winkeldisplays, dook in een gat van de markt toen het thema ‘coronavrije werkplek’ ging spelen. Het ontwikkelde recyclebare kartonnen scheidingswanden voor staand en zittend werk. De ‘separatoren’ vlogen de eigen webshop uit richting acht Europese landen. Inmiddels zijn andere gewilde producten gelanceerd: archief- en verhuisdozen. Hiermee spelen Noldus en zijn mensen in op de opruimwoede in coronatijd en de piek op de huizenmarkt. Door directe onlineverkoop aan de consument – zonder tussenhandel – kan het bedrijf een scherpe prijs maken. Ondanks omzetverlies op andere terreinen draait Akarton beter dan vorig jaar.

Website: https://www.karton.nl/

Klik  hier en stem op Akarton .

 

Over de verkiezing
Tot maandag 23 november kunt u online stemmen op de ondernemers die wat u betreft de titel Limburgs Ondernemer van het Jaar mogen dragen. Iedereen kan op drie bedrijven stemmen.

PR en sponsor Cie SVB

You may also like...