Nog meer exposure voor onze grote sponsoren op het Bauhaus SVB sportpark !

SVB is er veel aangelegen om haar partners ( sponsoren ) waar voor hun geld gegeven.  Naast onze digitale platvormen ( FB, website, Twitter en nieuwsbrief ) brengen wij onze relaties samen op sponsoravonden met in het verleden aansprekende gasten als Rene van der Gijp, Johan Derksen, Sef Vergoossen, Jan Reker, Erik Meijer en Bas Nijhuis. Ook op ons eigen sportpark zijn volop mogelijkheden varierend van bannering op de beeldkrant in de kantine tot het plaatsen van megabanners achter doelen.

De sponsor Cie is  van mening dat de grote sponsoren ( vanaf zilversponsor euro 625,00 per jaar ) maximale exposure verdienen. Met medewerking van LUWI Totaalbouw , Jathe Zeilmakerij en John Bronmans Hekwerken is  een mooi project afgerond. Naast de groenstrook, langs de weg staan een 7 tal stellage’s met daarop de reclame uitingen van onze trouwe grotere sponsoren. Zeer opvallend, niet te missen als je park opkomt maar ook als je weer naar huis gaat !

SVB is trots op haar sponsoren. Wilt U ook partner worden van SVB ? Neem dan contact op met Twan Pijpers ; 06 – 11224005.

Met dank aan Luc de Meulemeester , John Bronmans en Theo Pijnenburg !

You may also like...