Nieuwe trainers JO19-1 en JO17-1 & nieuwe Wedstrijdsecretaris Jeugd voor het seizoen 2020-2021

Nieuwe trainers JO19-1 en JO17-1 voor het seizoen 2020-2021

Door de interne stap van Pascal Bloemers naar het 2e elftal van SV Blerick en het vertrek van Gary Roumimper naar Venray, stonden we als jeugdafdeling voor een grote uitdaging om beide vacante vacatures in te vullen. Tot grote opluchting zijn we hier in geslaagd en zijn we verheugd om jullie mede te delen dat we 2 trainers kunnen presenteren:

Voor de JO19-1 is dat Leon Theuws

Een rasechte SVB’er die binnen de jeugdafdeling reeds een aantal jaren actief is als Hoofd Jeugdopleidingen (HJO) en hierdoor ook goed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen de jeugdafdeling en de individuele teams. Dit geldt natuurlijk ook voor de eigen JO19 spelers, die klaargestoomd moeten worden voor de toekomstige selectie elftallen. Hierbij is een goede samenwerking met de trainers van het 1e en 2e elftal erg belangrijk en vanuit de jeugd zal hij de verbindende factor zijn. Hij gaat in het komende seizoen de functie van trainer en HJO combineren.

Voor de JO17-1 is dat Koen Hendrix

Koen heeft het afgelopen jaar de overstap gemaakt van GFC’33 naar SV Blerick om zich binnen onze vereniging als trainer verder te ontwikkelen. Vorig seizoen is hij begonnen als trainer bij de JO13-1 en  maakt dan nu de overstap naar trainer JO17-1.

Wij wensen beiden veel succes in de nieuwe functies !

Ben Rayer

Jeugdvoorzitter

Nieuwe wedstrijdsecretaris jeugdafdeling SV Blerick

Door het vertrek van Frank Gelden als wedstrijdsecretaris bij de jeugdafdeling hadden we een enorme uitdaging om deze functie weer in te vullen. Wedstrijdsecretaris is een functie op de achtergrond die veel werk met zich mee brengt en die secuur uitgevoerd moet worden. Wij danken Frank voor zijn inzet en zijn blij dat hij zich blijft inzetten voor de vele SVB toernooien.

Gelukkig hebben we hier een goede opvolger voor gevonden in de persoon van Thei Roox

Thei is geen onbekende binnen SV Blerick en heeft al veel taken uitgevoerd, waaronder leider, bestuurslid accommodatie, coördinator kleding etc. Hij zal voor de trainers en leiders het aanspreekpunt zijn aangaande wedstrijdzaken.

We wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie!

Ben Rayer