Het nieuwe trio van de Wortelepin is bekend.

In een bomvol Roadhoes  zijn  tijdens het  Swaree Prins Arthur I (de Ruiter) en zijn adjudanten Fons (Houben) en Willem (Gerbrands) uitgeroepen als nieuwe trio van de Wortelepin.

Adjudant Willem is  al een tijdje actief als vrijwilliger bij SVB op meerdere fronten.  Zo schreef hij  samen met enkele andere SVB’ers  meerdere documenten waaronder een nieuw verenigingsplan.  Willem is getrouwd met Ingrid Hunnekens en samen hebben ze drie kinderen, dochters  Kim en Pip en  zoon Gijs die actief in jeugd van SVB. In het dagelijkse leven is Willem advocaat van beroep.

Het nieuwe trio zal de Blerickse Vasteloavend voor gaan onder het motto : “Bliërick Kleurt!”.

De SVB familie wenst Willem , Fons en hoogheid Arthur  een aantal plezierige weken.

Bestuur SVB