Nieuw team medische begeleding bij SVB

Beste leden,

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben wij als medisch team dit jaar de medische begeleiding bij SV Blerick op ons genomen. Wat betekend dit nu en hoe is dit georganiseerd?

Dinsdags; Op dinsdagavond kunnen selectiespelers van 1 en 2 en van de 019-1 terecht van 1930-20.00 uur voor behandeling en/of beoordeling van blessures. Zij kunnen indien nodig ook direct met voorrang worden doorverwezen naar onze fysiotherapeut.

Na 20 uur kunnen ook spelers van andere teams terecht voor behandeling en/of beoordeling van blessures echter dient bij jeugdspelers ten allen tijde een ouder, trainer of leider met de speler mee te komen naar de verzorgingsruimte

Donderdags wordt er alleen op afspraak gewerkt met spelers van het eerste, tweede en de jeugd 019-1. Dit kan blessurebehandeling of beoordeling zijn maar dit kunnen ook individuele hersteltrainingen zijn.

Wij verzorgen natuurlijk ook de medische begeleiding tijdens de wedstrijd van eerste elftal.

Natuurlijk is er altijd een mogelijkheid te vinden om advies in te winnen over blessures, verzorgingsmaterialen, trainingsintensiteit en dergelijke. Spreek ons hiervoor gerust aan of stuur een mailtje of whatsapp

Verder willen we dit jaar een blessurepreventieavond organiseren voor alle jeugdleiders datum volgt z.s.m.

Contactgegevens; mailadres e.noordhuis@ziggo.nl of telefoonnummer 06-22841494

Met sportieve groet