Nieuw op SVB site ; Pagina …. uit de Oude doos.

Wij de archi-vaders (Wim Nijssen en Henk Bouts) hebben de afgelopen tijd het SVB archief op orde gebracht. En gaan de komende tijd een rubriek op onze website  uit de oude doos opstarten. Via “onze vereniging” en “algemeen” kom je uit bij deze rubriek “foto’s uit de oude doos”.

Tevens zijn wij op zoek naar archief materiaal uit jullie oude doos. Wij zijn op zoek naar foto’s van in eerste instantie van VOOR het jaar 2000 (analoog of digitaal).  Mochten jullie deze aan het archief willen schenken dan kan dat door ze in het secretariaat in het postvak van Wim Nijssen te leggen. Of door ze te mailen naar svbhenkbouts@ziggo.nl.

Het materiaal graag voorzien van elftal, jaartal en zoveel mogelijk namen.

Als iemand veel materiaal heeft willen wij het ook komen ophalen.

Wij zullen er zorg voor dragen dat de historie van onze binnenkort 90-jarige vereniging behouden blijft.

Groet,

De archi-vaders