Mini’s

Op deze pagina kunt u alle informatie nalezen over het mini voetbal bij SV Blerick

Afspraken mini pupillen

Handleiding mini pupillen

Het betrekken van ouders

De mini’s, een initiatief dat enkele seizoenen geleden werd is binnen SVB zeer succesvol. Kinderen, jongens en meisjes, vanaf 5 jaar die op een spelende manier het voetballen gaan ontdekken. Zij spelen eerst minimaal een half jaar onderlinge wedstrijden op het hoofdveld van SV Blerick. Daarna wordt bekeken of de kinderen toe zijn aan de volgende uitdaging, het spelen in een echte competitie, dit kan zijn F (7 tegen 7) of mini-F (4 tegen 4).  De ouders worden hierbij nadrukkelijk betrokken onder het motto “Ouder-kind-samen-lid”.

Mini techniek 2013

De nieuwe SVB talenten krigen de eerste kneepjes van het voetballen op een speelse manier geleerd.

SV Blerick is daarnaast een gezellige club waar kinderen leren op een goede, sociale manier met elkaar om te gaan en om samen sport te beleven zowel prestatief als recreatief. De begeleiding van de Mini’s is in prima handen bij coordinator Greg Pangad, trainer Frank Holla en begeleiders.  SVB heeft al  40  mini’s maar nieuwe spelertjes  kunnen zich altijd aanmelden.

SVB heeft momenteel 40 mini’s die elke zaterdag om  10.00  uur. op het SVB sportpark de eerste kneepjes van het voetbal leren. De spelers moeten 9.45uur omgekleed op het veld staan !

Kom op zaterdagmorgen kijken, proeven en voelen hoe leuk het is om bij SVB te voetballen!