Meld je nu aan bij het SVB Mini F voetbal !

Elke zaterdag vanaf 10.00 uur trainen  de SVB mini’s bij  SVB  op sportpark Soarbrook. Op dit moment  heeft  SVB  al 25 mini’s maar nieuwe voetballertjes vanaf 5 jaar kunnen zich altijd aanmelden.

alt

De mini’s, een initiatief dat enkele seizoenen geleden werd is binnen SVB zeer succesvol. Kinderen, jongens en meisjes, vanaf 5 jaar die op een spelende manier het voetballen gaan ontdekken. Zij spelen eerst minimaal een half jaar onderlinge wedstrijden op het hoofdveld van SV Blerick. Daarna wordt bekeken of de kinderen toe zijn aan de volgende uitdaging, het spelen in een echte competitie, dit kan zijn F (7 tegen 7) of mini-F (4 tegen 4). De ouders worden hierbij nadrukkelijk betrokken want onder het motto “Ouder-kind-samen-lid” zijn alle ouders verplicht om op de een of andere manier vrijwilligerswerk bij SV Blerick te verrichten.

SV Blerick is daarnaast een gezellige club waar kinderen leren op een goede, sociale manier met elkaar om te gaan en om samen sport te beleven zowel prestatief als recreatief. De begeleiding van de Mini’s is in prima handen bij trainer Ge Terstroote en de leiders Jos Bos en Lars den Hartigh. SVB heeft al 23 mini’s maar nieuwe mini’s kunnen zich altijd aanmelden. Kom op zaterdagmorgen naar SVB en geef je op. www.svblerick.nlWil   je ook komen voetballen ? Een proeftraining op zaterdag is natuurlijk ook mogelijk.

Kom op zaterdagmorgen naar het SVB Sportpark en geef je snel op.