Mini F toernooi

Vierde editie  van Mini F
Champions League voetbaltoernooi

Maar liefst 32 teams hebben zaterdag 21 oktober 2017 mee gestreden in het Champions League Mini F toernooi bij Sv Blerick.

Na de wederom indrukkende openingsceremonie onder leiding van Koelie kon het toernooi van start gaan. Omringd door ouders, opa’s en oma’s en andere aandachtige toeschouwers streden de toekomstige voetbalhelden om de eer van hun club. Deze keer niet Sv Blerick of Belfeldia maar werd er gestreden onder de namen van de Europese Topclubs. Zo hadden we deze keer finales als Liverpool tegen Real Madrid en Dortmund tegen PSG!!!
Plezier stond uiteraard voorop maar er werd ook gevochten om iedere bal. Aan het einde van het toernooi werd de balans opgemaakt en werden de bekers uitgereikt aan de teams. Ook werd  iedere speler gehuldigd met een medaille en een zakje snoep.

De foto’s van dit fantastische evenement zijn hier terug te vinden.

Met dank aan onze hoofdsponsor DaJa Trading