Max Janssen, SV Blerick JO13-1 / D1, geselecteerd voor Regioteam!

Het is bijzonder positief om te kunnen vermelden dat SV Blerick JO13-1 (D1) speler Max Janssen is geselecteerd voor het MVC’19 regioteam, die gaan deelnemen aan een TOP E toernooi bij SV Panningen op 27 en 28 Mei en aan een TOP D toernooi bij MVC’19 op 26 en 27 Augustus.
Aan deze twee toernooien zullen een groot aantal BVO’s als Ajax, Feijenoord en PSV deelnemen en ook buitenlandse topclubs als West Ham United, Club Brugge, Chelsea, Borussia Dortmund en ook nog vele andere profclubs. Tevens spelen ze met het regioteam ook nog een oefenwedstrijd tegen een jeugdteam van VVV in stadion de Koel.
Kortom een prachtige prestatie en belevenis voor Max, waarbij we hem alle succes en voetbalplezier toewensen! Ook willen we MVC’19 even bedanken voor de prima samenwerking en succes bij de verdere voorbereidingen van deze activiteiten.

TC SV Blerick