KIA dealer VDNS Venlo nieuwe zilversponsor SVB

SVB is verheugd te kunnen melden dat  KIA dealer VDNS Venlo partner  /  zilversponsor is geworden van onze club.

VDNS  Venlo behoord tot de automotive groep waar ook VDNS Kia Helmond & VDNS Hanssen onderdeel van is. De automotive groep bestaat verder uit Carmovement,  VDNS Suzuki,  V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s, Brabant Autolease & Limburg AutoLease. De gerenommeerde autobedrijven beschikken over een moderne werkplaats voor service en onderhoud van alle merken. In de showroom staat het complete modellengamma van Kia en een zeer groot aantal occasions van diverse merken, voor mensen met een bescheiden budget tot een met jonge gebruikte wagens in het hogere segment. Daarom nodigen wij u ook uit om ons te bezoeken en zich laten verassen.

Kia is inmiddels ruim 27 jaar actief op de Nederlandse markt. Meer dan een kwart eeuw succes, dat begon met de toenmalige Kia Sephia en in sneltreinvaart leidde naar zeer vooruitstrevende en duurzame modellen, zoals de nieuwe Ceed, de Niro Hybrid en de volledig elektrische e-Niro. Op dit moment behoort Kia tot de drie bestverkochte automerken in Nederland.

De enorme groei is mede te danken aan de Kia Niro Hybrid, die al twee jaar op rij de bestverkochte hybride auto van Nederland is.  Naast de zeer succesvolle Niro vormt ook de meest compacte Kia, de Picanto, de benchmark in zijn klasse. De Kia Picanto is de populairste auto in het A-segment.  Dankzij de bewezen kwaliteit en zeven jaar garantie weet Kia sinds jaar en dag
particuliere lopers te overtuigen.
Kia overtuigt ook zakelijke automobilisten met aantrekkelijke en zuinige modellen. Kia is daardoor doorgedrongen tot de  drie meest verkochte automerken van Nederland overall. Een toppositie die mede te danken is aan de nieuwe Kia Ceed, die na zijn introductie verkozen is tot finalist van de ‘Car of the Year’ verkiezing.Nieuwsgierig geworden ? Breng dan snel een bezoek
aan de showroom op de Autoboulevard in Venlo- Blerick en maak een afspraak voor een overtuigende proefrit.

Misschien wel de mooiste auto in Nederland ;  Klik op de foto of HIER voor een mooie commercial van de  supersportieve KIA Proceed.

www.kia-vdns.nl

 

 

You may also like...