F1 4e inde regio finale beker

F1 4de in regio finale KNVB zaalwinter competitie.

De F1 is 4de geworden in regio finale zaalwinter competitie. Nadat zij in de 1ste rond ongeslagen 1ste waren geworden in hun poel door 5 wedstrijden te winnen met een doelsaldo van 15 goals voor en 0 tegen ging het de 2de ronde een stukje moeilijker. In de 2de rond werden ze 3de en dat hield in dat men de regio finale mocht spelen te Bergen.

Alleen de ploeg die 1ste werd tijdens de regio finale mocht deelnemen aan de Limburgse finale te Sittard. De 1ste wedstrijd moesten we aantreden tegen Kwiek Venlo en met goed voetbal en enkele kansen kwamen wij verdiend op een 1-0 voorsprong. Wij hadden de wedstrijd onder controle maar verzuimde de kansen te benutten en door een foutje in de verdediging kwam Kwiek op gelijke hoogte 1-1. De 2de wedstrijd moesten wij tegen Montagnards en die wedstrijd werd met 1-0 en aangezien de kansen die wij hadden, had de uitslag ook ruimer kunnen uitvallen. 3de wedstrijd moesten we tegen het nog ongeslagen Hegelsom en ook die wedstrijd domineerden wij en creëerden wij kansen, alleen die wisten wij niet te verzilveren waardoor de wedstrijd in een gelijk spel eindigde 0-0. Na het gelijke spel tegen Hegelsom moesten de laatste wedstrijden gewonnen worden en dan nog waren wij niet zeker van de 1ste plaats. De 4de wedstrijd moesten wij tegen Siol en na een prima kwamen wij verdiend op een 1-0 voorsprong en in plaats van de wedstrijd op slot te gooien blijven wij maar aanvallen en met snelle uitvallen wist Siol de wedstrijd om te draaien en stonden wij met 2-1- achter en verloren wij de wedstrijd en de Limburgse finale. De laatste wedstrijd mochten wij aantreden tegen Vitesse en al snel kwamen wij met 1-0 voor en dicteerde wij de wedstrijd. Vitesse kon 1ste worden maar dan moesten ze wel winnen van ons en dat leek niet te lukken want met goed voetbal wisten wij Vitesse van het scoren af te houden, maar als men de kansen niet benut dan is vaak in het voetbal dat men de deksel op de neus krijgt en dat gebeurde dan ook. Uit een weggeven hoekschop en een scrimmage voor het doel boog Vitesse de wedstrijd om en verloren wij met 2-1. Al met al was het een leuke, geslaagde en leerzame zaal winter competitie en waren wij als leiders trots op de prestatie van de spelers.

Leider SVB F1