3e ronde beker Blerick F1 – Kwiek Venlo F1 5-0

F1 ronde verder in de beker.

Afgelopen woensdag moesten wij in de 3de ronde van de beker spelen tegen Kwiek Venlo en dat waren geen onbekende voor ons want in de zaal winter competitie hadden wij al 3 keer tegen hun gespeeld met als resultaat 1 maal winst en 2 maal gelijk. Wij wisten dus dat het geen makkelijke tegenstander was. Tijdens de warming up leek het erop dat de wedstrijd geen doorgang zou vinden want onze leider kreeg de verlichting niet aan en zonder verlichting geen wedstrijd. Wel kregen wij de verlichting aan op het trainingsveld en na kort overleg met Kwiek werd besloten om de wedstrijd op het trainingsveld te spelen. Het veld was niet erg goed bespeelbaar want het had de afgelopen dagen flink geregend en de trainingen waren afgelast voor de woensdag. Dat kwam niet ten goede van ons spel want Kwiek startte de wedstrijd prima en wij hadden moeite met hun spel. Na 8 min spelen kregen wij pas onze 1ste kans en dat resulteerde meteen in een 1-0 voorsprong. Max maakte het doelpunt na aangeven van Jessie. Verder schommelde het de 1ste helft op en neer maar werd er niet meer gescoord. Tijdens de rust werd er door de trainer het een en ander verteld en dat leidde er naar toe dat wij binnen 3 min op een riante 3-0 voorsprong kwamen met doelpunten van Yassir en Wouter. Kwiek kwam die tegenslag niet meer te boven. In de 33 min werd het zelf 4-0 door Max en de 5-0 einde uitslag werd gescoord door Wouter, die na een fantastische aanval waarbij Max alleen voor de keeper de bal breed speelde en Wouter de bal voor het intikken had. Een prima resultaat en een ronde verder. De leiders waren erg tevreden over het vertoonde spel van de spelers.

Wordt vervolgd……………..

Leider F1.