Blerick E2 – SSS 18 E1 3 – 7

Vandaag moeten we tegen SSS´18 E-1. Een van de koplopers in onze poule.
SVB begint meteen aanvallend en zet de tegenstander meteen onder druk.
In de 2de minuut de eerste corner. Emre is ziek, hij neemt meestal de corners, en nu neemt Luca de corner. Luca weet de bal via de 2de paal zelf in het doel te schieten. 1-0.
Daarna aan de andere kant ook een poging van SSS’18 met een schot op doel. Via Mike gaat de bal over de achterlijn en is het corner voor SSS’18.
Bram kopt de voorzet van SSS’18 echter weg.
Even later maakt dezelfde Bram een overtreding buiten het strafschopgebied en is het een vrije trap voor SSS’18. Mike staat niet op de juiste plek in het doel en de speler van SSS’18 schiet de bal over hem heen, 1-1.
SVB heeft de aftrap en SSS’18 zet meteen flink druk.
Niet veel later gaat SSS’18 op ons doel af. Floris is goed mee gekomen en werkt de bal toto corner.
Maar wat Luca kan, kan een speler van SSS’18 ook. Vanuit de corner wordt er gescoord. Bij de eerste paal, waar Nabil bij staat, gaat de bal als nog in het doel, buiten het zicht van Mike, 1-2.
Luca probeert even daarna door de verdediging van SSS’18 te komen. Met als resultaat corner voor SVB. Luca neemt weer de corner. SSS’18 werkt deze weg.
Na 12 minuten weer een mooie aanval van SVB. Nabil speelt op Luca. Luca haalt uit. De keeper weet de bal uit het doel te houden met een mooie zweefduik. De 2de bal is echter voor Rayan, maar de bal gaat naast.
Aan de andere kant weer een aanval van SSS’18. Mike moet zijn doel uit komen en blijft goed naar de bal kijken. Mike redt.
Na 15 minuten een overtreding op de helft van SSS’18 op Nabil.
Nabil neemt zelf de vrije trap. De keeper zit er weer aan en belet zo SVB weer van het scoren.
Dan komt SVB rond de 18de minuut op een verdiende 2-2 . Rayan maakt een mooie actie en schiet zelf op doel. Keeper redt weer, maar heeft de bal niet klem. Bram krijgt de bal voor zijn voeten en scoort.
SSS’28 laat het daar niet bij zitten en zoekt weer de aanval. Corner SSS’18. De bal komt voorbij bijna iedereen, behalve een speler van SSS’18 die de bal hard binnen schiet bij de 2de paal, 2-3.
Niet lang daarna weer een vrije trap voor SSS’18 op zo’n 15 meter van ons doel.
Speler schiet hard op doel af. Mike tikt de bal op de lat. De bal kaatst terug het veld in en ook de 2de poging van SSS’18 is voor Mike.
Dan is het ff spannend en hectisch van beide kanten. Beide teams hebben mooi aanvallend samenspel. Maar SSS’18 komt vlak voor rust op 2-4 en 2-5.
Ruststand is dan ook 2-5.
Na rust is SSS’18 meteen weer duidelijk aanwezig. Ze lopen uit naar 2-6.
Een erg geflatteerde stand. Voetballend is SVB toch wel erg gevaarlijk. Alleen is SSS’18 fysiek sterker en hebben ze een hele goed keeper. Onze keeper Mike heeft zijn dag vandaag juist helemaal niet.
Maar SVB laat de kopjes NIET zakken (hebben ze de afgelopen 1,5 jaar nog nooit gedaan.
SVB krijgt ook kansjes. Bram tikt zich tussen 2 spelers door van SSS’18 op de achterlijn. Dan zet hij de bal voor op Ziya. Ziya schiet. Corner SVB. Geen resultaat.
SVB blijft gelukkig voetballen en laat geregeld mooie combinaties zien. Een genot om naar te kijken.
Dan volgt er vanachter uit een mooie aanval. Ziya speelt Bram aan langs de lijn. Bram speelt de bal weer naar Luca. Luca gaat alleen op de keeper af, en ja deze ontneemt SVB weer een kans om te scoren L.
Dan komt SSS’18 er zelf even niet meer uit, na alle aanvallen van SVB. Bram zet de bal voor. Luca laat de bal lopen en wil een hakje geven, maar laat de bal net iets te ver lopen en mist de bal. Keeper redt weer. Dan komt SSS’18 er toch een keer uit en is het meteen raak, 2-7.
Trainer Pascal baalt als een stekker ff. Hij zegt enorm te genieten van het spelletje voetbal wat de jongens laten zien, maar baalt van weer 0 punten. Leuk om iedere week complimenten van iedereen te ontvangen, maar de punten tellen.
Vlak voor rust krijgt SVB dan ook eindelijk een verdiend doelpunt.
Luca blijft druk zetten. Speler van SSS’18 verliest de bal aan Luca. Luca speelt de bal diep op Bram. Bram gaat alleen op de keeper af. Hij kijkt goed en schiet dan beheerst de bal in de beneden hoek en brengt de stand en eindstand op 3-7.
Jongens WEER mooi voetbal. Maar helaas 0 punten.
Maar weer heel veel complimenten voor jullie mooie verzorgde spel. CHAPEAU.
Van de toeschouwers, tegenstanders, ouders, begeleiding, jeugdvoorzitter en technisch jeugdcoördinator. Jongens het is een genot om naar jullie te kijken.
Ga zo door de komende weken, dan komen de punten ook. Ik ben er van overtuigd!!
Jullie trotse verslaggever.

You may also like...