VCH B1 – Blerick B2 1 – 8

Op een koude zaterdag middag stond de uit wedstrijd bij VCH op het programma tegen de B1.

Na de overwinningen van de afgelopen 3 weken die ruimschoots werden gewonnen door ons was het zelfvertrouwen torenhoog.
Deze wedstrijd stond in teken van de respectactie, dus wij speelden in de shirts van VCH en VCH in onze shirts
Na het eerste fluitsignaal was iedereen direct scherp, na anderhalve minuut kregen we een corner en Deze werd voorgezet door Lars en door een Mike ingekopt die boven iedereen uit torende.
Nog geen 2 minuten later lag de bal alweer in het net, ditmaal door mark die vanuit onze keeper Sid een bal in de diepte kreeg gespeeld waar de verdediging geen antwoord op had.
We bleven goed door combineren en scoorden de 3-0, weer via mark die na een steekpass van Lars op Luuk die op zijn beurt weer voorgaf de bal in de lange hoek naast de keeper schoot.
We probeerden de uitsprong uit te breiden maar waren verdedigend niet alert genoeg om de 0 te houden, door een foutje aan de linkerkant scoorde VCH tegen.
Door dit tegendoelpunt werden we weer wakker en probeerden te gaan werken aan ons doelsaldo omdat dit wel eens belangrijk zou kunnen gaan worden in de race om het kampioenschap.
Een vrije trap 2 meter van de achterlijn werd voorgegeven door Lars en weer ingekopt door een boven iedereen uitkomende Mike.
De 5-1 werd gemaakt door Ricardo die na een goed uitgespeelde aanval uit een pass van mark de bal in leeg doel kon intikken.
De 6-1 was wederom een doelpunt voor mark die op assist van Lars de bal naast die keeper schoot vanaf randje 16 in de lange hoek, dit betekende een hattrick voor Mark, dit was zijn 2de hattrick in 2 wedstrijden.
De 7-1 was weer voor Mike die ook een hattrick maakte, en dit allemaal voor rust.
In de rust was er nogal wat gestress over dat er gewisseld werd en hier mensen het niet mee eens waren dit merkten we goed de 2de helft, het spel was rommelig en niet meer z’n goed combinatiespel zoals voor rust.
Toch werd er nog een x gescoord door wederom Mike, die uit een fantastische voorzet van Glenn vrij voor het doel kon inkoppen.
Het bleef bij 1-8.
Na de wedstrijd werden de shirtjes weer gewisseld i.v.m. de respect actie
0-1 Mike Baetsen
0-2 Mark Voeten
0-3 Mark voeten
1-4Mike Baetsen
1-5 Ricardo Muyres
1-6 Mark Voeten
1-7 Mike Baetsen
1-8 Mike Baetsen
Volgende week de kraker voor het kampioenschap tegen MVC.
Op naar de volgende 3 punten en het kampioenschap.
Lars den Hartigh