Blerick D1 – Deurne D1 1 – 1

Deurne is de eerste ploeg die niet heeft verloren van de koploper SVB D1. De eerste Helft was erg onrustig en er waren van beide kanten erg weinig kansen. De 0-1  kwam dan ook uit de lucht vallen door een zwak schot van Deurne die er helaas toch in ging 0-1.

Hierdoor ging SVB weer eens met 0-1 de rust in. Wij hadden dit als team al vaker mee gemaakt en zijn er van overtuigd dat de tweede helft altijd van ons is. Zo ging SVB dan ook vol vertrouwen de tweede helft in. We werden sterker en sterker maar de gelijkmaker bleef uit.

Tot we een vrije trap kregen die Luca tegen de lat schoot. Via de rug van de doelman kwam de bal weer tegen de lat en toen weer  in de handen van de doelman  van Deurne!!

Het was niet duidelijk te zien voor scheidsrechter Mikel Heumassej en de wedstrijd ging dan ook gewoon weer door met de 0-1 stand.

Achteraf melde Pieter Janssen,  trainer SVB F5,  die vlak bij het doel van Deurne stond dat het een 100% doelpunt was maar helaas dat is ook voetbal.

Het  gaat nu een strijd worden tussen deze twee heren wie de beste scheidrechter van SVB is.

De prijs voor de beste is dan ook dat hij de rest van dit seizoen alle thuis wedstrijden mag fluiten met de titel ; beste D1 scheidsrechter van Blerick 2012/2013.

In de laatste  minuten van de wedstrijd kreeg SVB opnieuw een vrije trap.

Luca nam hem weer en gelukkig was het deze keer wel raak ;1-1,  Dit  was dan ook de uitslag van deze spannende maar slechte wedstrijd. Geen man overboord want de voorsprong op nummer 2 is nog altijd 7 punten.

Volgende week gaan we weer vol voor de 3 punten.

Leider R.Janssen