Blerick D1 – Venlosche Boys D1 2 – 1

De venlosche boys begonnen vol strijd aan de 1e helft maar kregen eigenlijk maar weinig kansen. SVB kreeg langzaam grip op de wedstrijd maar Venlosche boys maakte uit  het niets 0-1.

In de rust heeft Tom Assel het omgezet om meer druk naar voren te geven met Luca als extra aanspeelpunt in de spits. Verder aan de jongens gemeld gewoon rustig door blijven spelen. En vooral blijven voetballen dan komen die doelpunten vanzelf.

De 2e helft maakte Isa de 1-1 en was SVB erg sterk. Maar we vielen iets terug na de 1-1 en Venlosche boys maakt het nog spannend maar de verdediging stond zijn mannetje. Bij de 2-1  hebben we als team de 3 punten binnen gehaald iedereen heeft er hard voor gewerkt.

En was SVB de verdiende winnaar.  We blijven gewoon rustig ondanks de 8 punten los en bekijken het per wedstrijd: volgende week staat er al weer een sterke tegenstander te wachten NWC uit de nummer 2.

Ralph Janssen, leider D1