JB Herkwerken nieuwe zilversponsor SV Blerick

JB Hekwerken nieuwe zilversponsor SV Blerick

Wie recent op en rondom Bauhaus Sport ’t Saorbrook heeft rondgelopen kan niet zijn ontgaan dat er verschillende sponsoruitingen zijn herrezen. De constructies hiervoor zijn verzorgd door JB Hekwerken uit Grubbenvorst. Eigenaar John Bronmans is al meer dan 25 jaar actief in de branche en verzorgt hekwerken voor particulieren en zakelijke klanten. JB Hekwerken verbindt zich voor zeker 3 jaar aan SV Blerick.

‘Als ik de vereniging SV Blerick op deze manier kan ondersteunen, dan doe ik dat heel graag. Mijn broers en een neefje zijn actief bij de club en ik kom hier graag’ vertelt John.

Twan Pijpers van de sponsorcommissie is heel blij met de steun van JB Hekwerken: ‘John’s expertise en vakwerk geeft ons park weer wat meer uitstraling. Naast het feit dat het er mooi uitziet is het voor de sponsoren natuurlijk ook heel fijn en belangrijk dat ze zo wat extra exposure kunnen krijgen.’

SV Blerick is zeer verheugd dat JB Hekwerken is toegetreden tot het SV Blerick netwerk.