Invoering KNVB Wedstrijdzaken app

M.i.v. het nieuwe voetbalseizoen stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan.
Het volgende filmpje geeft een indruk:

Om de invoering zo soepel mogelijk te laten verlopen houden we twee instructieavonden, op woensdag 30 en donderdag 31 augustus. Leiders en scheidsrechters hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Met de invoering van de app verdwijnen de spelerspassen, aangezien alle spelersgegevens met pasfoto in de app opgenomen zijn.
De pasfoto is overgenomen van de oude spelerspas. Spelers die geen spelerspas hadden (nieuwe leden en spelers die over zijn gegaan van de E naar de D) krijgen bericht om een pasfoto (digitaal) aan te leveren.