Informatie spelers, speelsters, ouders begeleiders, trainers en leiders SV Blerick bij trainingen, thuis- en uitwedstrijden

Beste voetballers, voetbalsters, ouders, verzorgenden, trainers en leiders,

Zoals jullie hebben kunnen lezen heeft het kabinet besloten dat er geen toeschouwers meer bij sportwedstrijden en trainingen aanwezig mogen zijn vanaf 29 september 2020. En dat sportkantines sowieso de komende drie weken gesloten moeten zijn.

Wij als (jeugd)bestuur zullen handelen volgens de richtlijnen vanuit de overheid en vanuit de KNVB

Er zal door de Gemeente gehandhaafd worden als we ons hier niet aan houden en er kunnen behoorlijke boetes uitgedeeld worden. Deze zijn voor rekening van de overtreder en niet voor SVB.

Dit betekent dus, dat we voor alle voorschriften en beperkingen met z’n allen verantwoordelijk zijn om geen boetes te krijgen en het sportpark open te houden!!

We begrijpen dat dit voor iedereen even wennen en aanpassen is, daarom is het erg belangrijk om dit document goed door te lezen!!!

Let wel! Deze richtlijnen kunnen in de komende weken veranderen. Houd de site goed in de gaten er kunnen i.v.m. COVID-19 vaker afgelastingen zijn.

Op de volgende pagina’s staan de (voorlopige) richtlijnen voor trainingen, thuis- en uitwedstrijden.

We wensen jullie allemaal veel voetbalplezier en succes!

Met sportieve groet,

Namens het Bestuur en Jeugdbestuur

Paul Lenders voorzitter

Ben Rayer jeugdvoorzitter

 

Er zullen op dit moment nog geen coördinatoren zijn, zoals in de periode mei en juni van dit jaar. We doen een beroep op iedereen om zich aan de onderstaande richtlijnen te houden. Spreek elkaar aan op het moment dat het volgens jou niet goed gaat. Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie bij trainingen, thuis- en uitwedstrijden. We moeten het samen goed doen!

 

Richtlijnen bij trainingen

 1. Trainers en leiders hebben normaal toegang tot het sportpark. Zij verblijven daar echter niet langer dan strikt noodzakelijk.

 

 1. Trainers en leiders zorgen dat kinderen zo snel mogelijk het sportpark verlaten.

 

 1. De jeugd van de JO8 tot en met de JO12 douchen na de training thuis, vanaf de jeugd van de JO13 is er de mogelijkheid om op de club te douchen, mits dit snel gebeurt.

 

 1. Ouders/verzorgers: Laat kinderen zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar de sportlocatie gaan of breng je kind(eren) zoveel mogelijk zelf naar de sportlocatie.

 

 1. Als ouder/verzorger/begeleider heb je geen toegang tot de sportlocatie. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de training van jouw kind(eren).

 

 1. Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de sportactiviteit op de sportlocatie en zorg dat je trainingskleding al aan hebt. Beperk de duur van de aanwezigheid met de auto bij het sportpark en blijf niet staan en/of praten met andere ouders of bekenden.

Doe dat volgens onderstaande procedure:

 • Zet je kind af voor de poort, rij verder en draai je auto en rij terug
 • Haal je kind bij de poort af, rij verder draai je auto en rij terug.

 

 

Richtlijnen bij thuiswedstrijden

1.Trainers en leiders hebben normaal toegang tot het sportpark. Zij verblijven daar echter niet langer dan strikt noodzakelijk.

2.Trainers en leiders zorgen dat kinderen zo snel mogelijk het sportpark verlaten.

 1. De jeugd van de JO8 tot en met de JO12 douchen na de training thuis, vanaf de jeugd van de JO13 is er de mogelijkheid om op de club te douchen, mits dit snel gebeurt.
 2. .Ouders/verzorgers: Laat kinderen zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar de sportlocatie gaan of breng je kind(eren) zoveel mogelijk zelf naar de sportlocatie.
  1. Als ouder/verzorger/begeleider heb je geen toegang tot de sportlocatie. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de wedstrijd van jouw kind(eren).
  2. Beperk de duur van de aanwezigheid met de auto bij het sportpark en blijf niet staan en/of praten met andere ouders of bekenden.

  Doe dat volgens onderstaande procedure:

  • Zet je kind af voor de poort, rij verder en draai je auto en rij terug
  • Haal je kind bij de poort af, rij verder draai je auto en rij terug.

  Aanwezigheidsschema bij thuiswedstrijden voor spelers:

  O19     –           60 minuten voor aanvang van de wedstrijd

  O17     –           60 minuten voor aanvang van de wedstrijd

  O15     –           60 minuten voor aanvang van de wedstrijd

  O13     –           45 minuten voor aanvang van de wedstrijd

  O12     –           45 minuten voor aanvang van de wedstrijd

  O11     –           30 minuten voor aanvang van de wedstrijd

  O10     –           30 minuten voor aanvang van de wedstrijd

  O9       –           30 minuten voor aanvang van de wedstrijd

  O8       –           30 minuten voor aanvang van de wedstrijd

   

  Richtlijnen bij uitwedstrijden

  1. Trainers en leiders hebben normaal toegang tot het sportpark. Zij verblijven daar echter niet langer dan strikt noodzakelijk.
  2. Verzamelen voor een uitwedstrijd: 10 minuten voor de afgesproken vertrektijd. Spelers verzamelen BINNEN de poort op de groenstrook voor het kassahokje en niet buiten de poort op de weg! Ouders die moeten rijden wachten buiten de poort.
  3. Ouders/verzorgers: Laat kinderen voor de wedstrijd zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar de sportlocatie gaan of breng je kind(eren) zoveel mogelijk zelf naar de sportlocatie.
  4. Als ouder/verzorger/begeleider heb je geen toegang tot de sportlocatie van SVB. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de uitwedstrijd van jouw kind(eren).
  5. Ga met zo min mogelijk auto’s en personen naar een uitwedstrijd. De chauffeurs mogen als begeleider mee het sportpark van de tegenpartij op. Het is niet de bedoeling dat beide ouders, broertjes en/of zusjes meegaan.
  6. De chauffeur bepaalt of hij/zij het wenselijk vindt dat de medepassagiers een mondkapje dragen. Dit zal voornamelijk bij de oudere jeugd een rol kunnen spelen, zorg dus dat je als speler een mondkapje in je sporttas hebt.
  7. Of er gedoucht kan worden na een uitwedstrijd, hangt van de gemaakte coronamaatregelen van de tegenpartij af, dit zul je waarschijnlijk pas ter plekke horen. Neem daarom altijd droge/schone kleding voor na de wedstrijd mee, zodat je niet met bezwete en/of natte kleding op de terugweg in de auto hoeft.
  8. Trainers en leiders zorgen dat kinderen en chauffeurs zo snel mogelijk het sportpark verlaten na de wedstrijd.

 

Richtlijnen senioren  zondags.

Voor seniorenspelers  geldt bij thuiswedstrijden en trainingen niet eerder aanwezig zijn dan wat is afgesproken.

Douchen na de wedstrijd trainingen kan, zorg dat dit gebeurt op ander halve meter afstand

Wij gaan er van uit dat binnen  drie kwartier na de wedstrijd en trainingen de kleedkamers vrij en bezemschoon worden  opgeleverd en dat iedereen na dat hij de kleedkamers verlaat  ook vertrekt van het sportpark, blijf niet hangen.

Verzamelen  bij uit wedstrijden dient indien er sportpark ut Saorbrook  verzameld  te geschieden op groen strook voor de kassa,  niet voor de poort

Ga met zo min mogelijk auto’s en personen naar een uitwedstrijd.  De chauffeurs mogen als begeleider mee het sportpark van de tegenpartij op.

Bij uitwedstrijden van senioren mag voor het halen van materialen ,niemand behoudens Leiders en trainers of spelers die door leiders zijn aangewezen voor ophalen materialen ,verder dan de groenstrook  het sportpark op .

Of er gedoucht kan worden na een uitwedstrijd, hangt van de gemaakte corona maatregelen van de tegenpartij af, dit zul je waarschijnlijk pas ter plekke horen. Neem daarom altijd droge/schone kleding voor na de wedstrijd mee, zodat je niet met bezwete en/of natte kleding op de terugweg in de auto hoeft.

Bestuur en senioren commissie SV Blerick

 

 

You may also like...