Hotel de Maashof Boekend nieuwe zilversponsor SVB

SVB is verheugd te kunnen melden dat Hotel Maashof Boekend partner is geworden van SVB. Onze dank gaat uit naar de fam. Beurkens.

Hotel Maashof in Venlo is een prachtige locatie en is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A73 en A67. Kenmerkend aan Hotel Maashof in Venlo is dat je een prachtig uitzicht hebt vanaf de moderne hotelkamers over een viertal forellenvijvers. Deze zijn gelegen in een prachtige groene omgeving. Geniet van alle luxe en comfort van thuis en de gastvrijheid van onze medewerkers.

Ons uitgebreide terras is dé plek bij uitstek om even helemaal tot rust te komen. Het kletterende water van de fontein geeft u een ultiem gevoel van ontspanning en maakt het plaatje wel heel bijzonder. Is het even wat minder goed weer, neem dan plaats in onze sfeervolle serre of wintertuin.

Overnachten in een oase van rust…

Voel je welkom en thuis in de rustgevende omgeving van ons hotel in Venlo. Geniet van de vogeltjes die fluiten in de naastgelegen bossen en de lach van onze medewerkers. Kwaliteit, lekker eten & drinken en Limburgse gastvrijheid gaan bij Maashof hand in hand.

Kortom ; Voor een bijzonder dagje uit, voor dat heerlijke diner of juist voor die ene belangrijke vergadering. Maashof is meer dan een hotel… wij zijn er voor (bijna) iedere gelegenheid!

Restaurant

Heerlijk eten hoort bij een geslaagde dag. Bij hotel Maashof in Venlo kunt u met heel uw gezelschap genieten van een heerlijke lunch of diner. Eerlijke gerechten die we bereiden met verse seizoen producten kenmerken onze dinerkaart. De Venlose gastvrijheid en het uitzicht over onze prachtige forellenvijvers maken dit uw lunch of diner helemaal compleet. Eerlijk en heerlijk, met een smakelijke hoofdrol voor de forel.

Activiteiten

Ontdek Limburg op unieke wijze. Stap op de Segway, Solex of E-scooter!

Zaken doen

Maashof in Venlo heeft vijf moderne vergaderzalen ter beschikking die allemaal voorzien zijn van airconditioning en de nieuwste faciliteiten die een vergadering of bijeenkomst doen laten slagen. De ligging in onze prachtige bosrijke omgeving zorgt voor een ontspannen en rustgevende sfeer.

De vergaderzalen zijn allemaal uniek te noemen. Zo kunt u kiezen voor een zaal met een prachtige serre waardoor uw een prachtig uitzicht heeft over de vijvers. Maar u heeft ook de mogelijkheid om ons vijverhuis als zaal te huren.

Bij Maashof in Venlo heb je de mogelijkheid om met gezelschappen van 2 t/m 70 personen te vergaderen. iedere zaal heeft zijn eigen unieke kenmerken. Kies voor een traditionele vergaderzaal met veel daglicht, een vijverhuis aan het water of een luxe boardroom met aangrenzende serre.

Borrel, jubileum, vergadering of teambuilding?  We staan voor je klaar.

Forellenvijvers

Solo of in groepen ontspannen een hengeltje werpen, zonder vergunning.

You may also like...