Het Wetshuys Advocaten en Mediators nieuwe goudsponsor bij SVB

Wederom goed nieuws vanuit de sponsorcommissie. Trots zijn we om te kunnen melden dat ;

Vanaf het nieuwe jaar  Het Wetshuys Advocaten en Mediators als goudsponsor verbonden zal zijn aan SVB. Dit innovatieve advocatenkantoor zal vol trots toetreden tot de groep van sponsoren bij de Blerickse voetbalclub.

De advocaten, mediators en juristen van Het Wetshuys hebben jarenlange ervaring in onder meer het arbeidsrecht, erfrecht, personen- en familierecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht en strafrecht. Daarnaast hebben zij een drietal erkende MfN-mediators onder zich die proberen een conflict zonder tussenkomst van een rechter op te lossen. Er wordt gezocht naar een voor alle betrokken partijen aanvaardbare oplossing. De hoofdvestiging van Het Wetshuys is gelegen in Venlo, daarnaast zijn er een tweetal nevenvestigingen in Venray en Boxmeer.

Het Wetshuys vindt het belangrijk dat eenieder zich bij hen op het gemak voelt en hecht daarom aan een informele, laagdrempelige sfeer. In het verlengde daarvan willen zij voor iedereen bereikbaar én betaalbaar zijn. Daarom werken zij met gratis binnenloopspreekuren en kijken zij altijd of iemand in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand (pro-deo). Op die manier laten ze niemand in de kou staan. Het Wetshuys ondersteunt cliënten met advies, bemiddeling, onderhandeling en bijstand in procedures. Hierbij vindt een zorgvuldige afweging van de kansen en risico’s plaats, waarbij niet alleen wordt gekeken naar de feitelijke gevolgen maar ook naar de juridische kosten. Er wordt geprocedeerd als het moet, maar geschikt als het kan.

Benieuwd naar wat Het Wetshuys Advocaten en Mediators doet en kan of interesse in een gratis intake? Bezoek dan de website www.hetwetshuys.nl of kijk voor een exclusief kijkje achter de schermen op het instagram account: hetwetshuysadvocatenenmediators

www.hetwetshuys.nl

Twitter

Instagram

Facebook

You may also like...