Gezocht: gastgezinnen voor ons top toernooi

Voor ons Top O14 toernooi zijn wij nog op zoek naar gastgezinnen! Tijdens ons Top toernooi op 6 en 7 juni zijn wij nog op zoek naar gastouders om spelers onder te brengen. Geef je op voor deze unieke beleving voor het onderbrengen van enkele 13/14 jarige talenten. Voor zowel de gastouders (en hun kinderen) als voor de spelers zelf is dit meestal een bijzondere ervaring.

Op dit moment hebben zich pas een aantal gezinnen aangemeld. Extra hulp is hard nodig! Het Top O14 toernooi vind plaats op 6 en 7 juni. De spelers komen op vrijdagavond of zaterdagmorgen aan en gaan zondag na het toernooi weer naar huis. Het gaat dus om 1 of 2 overnachtingen per gastgezin. Tijdens het toernooi zorg onze organisatie voor het eten. Het is wel de bedoeling dat de gastouders voor de overige maaltijden zorgen (2x ontbijt en het avondeten op zaterdag en zondag). Ook zullen jullie als gastouders gratis ons Top O14 toernooi mogen bezoeken!

 

Wil je meer informatie ontvangen of je opgeven? Geef dit door aan Lotte den Hartigh, dit kan via de e-mail: lotte.denhartigh@student.fontys.nl

 

Alvast bedankt namens de organisatie Top O14 toernooi!

 

You may also like...