Geslaagde SVB sponsavond met Erik Meijer bij Scelta Muschrooms

Onlangs organiseerde de PR & sponsor Cie weer een sfeervolle netwerkavond voor alle SVB sponsoren met als gastspreker Erik Meijer  Scelta Mushrooms  in de Boekend.  Het podium was echter eerst voor Ahmad Joshan , eigenaar van Porza Auto onderdelen en nieuwe hoofdsponsor van het  Porza SVB 014 toernooi. Middels een flitsende presentatie kregen de gasten een prima inkijk in dit sterk groeiende bedrijf.

Erik Meijer:
Begon zijn voetbalcarrière bij SV Meerssen en debuteerde als prof bij Fortuna Sittard. Na FC Antwerp en FC Eindhoven speelde hij zich als veelscorende spits in de kijker bij MVV en verdiende zo een transfer naar PSV.

Furore maakte hij pas echt in Duitsland waar hij speelde voor KFC Uerdingen 05 en Bayer 04 Leverkusen, waar hij uitgroeide tot vedette. Hierna vertrok hij naar Liverpool FC om vervolgens terug te keren naar Duitsland, om 2,5 jaar te spelen bij Hamburger SV en zijn carrière af te sluiten bij Alemannia Aachen.

Tegenwoordig fungeert Meijer als analist bij Fox Sports en Sky Duitsland.

Tijdens de avond gaf Erik Meijer een interessante inkijk in de wereld van het profvoetbal en de hedendaagse ontwikkelingen.  De avond werd gezellig afgesloten met heerlijke hapjes en een drankje.

SVB dankt Scelta Mushrooms opnieuw voor hun gastvrijheid en medewerking aan het slagen van deze avond.

Klik op deze link voor een flitsende fotoreportage van John Smit .

You may also like...