Feest bij onze jeugdhoofdsponsor Bauhaus

Onze jeugdhoofdsponsor viert feest en dat willen wij natuurlijk iedereen laten weten !

BAUHAUS viert verjaardag met drive-in bioscoop

Vijf jaar geleden kwam het Zwitserse bouwcentrum Bauhaus naar Nederland. Bauhaus Venlo viert het feest samen met de klanten! Tot en met 6 september maakt iedereen kans op kaarten voor een spectaculaire drive-in bioscoop op de parkeerplaats van Bauhaus. Voor de kleine klussers is er een kleurplaatwedstrijd, waarmee ze een exclusief bezoek van mascotte Flier de Mier op hun eigen verjaardagsfeestje kunnen winnen.

Het walhalla voor de klusser én de vakman valt in Venlo na twee jaar niet meer weg te denken. De grootte van het assortiment is ongekend, maar ook viel meteen op dat de mensen op de vloer echt verstand van zaken hebben.

Drive-In
Justin is medewerker bij de Drive–In van Bauhaus. “Wij zorgen ervoor dat de klanten alles kunnen vinden wat ze nodig hebben voor hun klus, van A tot Z. Even helpen inladen? Geen probleem. We hebben een heel goed team. Tegen mijn collega’s zou ik willen zeggen: jullie doen het top, zeker in deze tijd!”

Andy is een klant van het eerste uur bij Bauhaus. “De medewerkers zijn heel vriendelijk en van de prijzen word ik ook blij, je wilt toch gewoon voordelig uit zijn! Mijn favoriete afdeling is de Drive-In. Je hebt er veel ruimte en je gooit alles wat je nodig hebt zo in je auto!“ Lachend: “Ik denk dat ik ook voor die drive-in bios ga. Stoel in de relaxstand en popcorn erbij. Dan kan mijn avond niet meer stuk”.

De drive-in bioscoop vindt plaats op 19 september a.s.
Voor actievoorwaarden en meer info, ga naar: www.nl.bauhaus/jubileum