Blerick D1 – Kessel D1 0-5

Vandaag een thuis wedstrijd tegen VV Kessel D1. Een tegenstander die de maximale punten heeft verzameld sinds de competitie start. 9 punten uit 3 wedstrijden.  

De eerste helft probeert SVB de aanval te zoeken en ze zijn ook gevaarlijk.  

Echter al vroeg in de wedstrijd wordt Kaan weg gestuurd en komt hij in botsing met de keeper van VV Kessel. De keeper ligt op de grond en lijkt veel pijn te hebben. Na een aantal minuten van verzorging blijkt dat hij niet verder kan en wordt hij begeleidt over de achterlijn en wordt er shirtjes gewisseld. Een speler neemt zijn plaats in het doel in.  

Ik besluit toch ff bij de keeper te gaan kijken. Samen met een leider dragen we hem naar de zijlijn, waar hij in het zonnetje wordt gezet. Na wat testjes adviseer ik om toch ff langs de eerste hulp te gaan. De jongeman heeft erg veel pijn. Even daarna wordt hij richting kantine gedragen en gaat moeder de auto halen. Tijdens het wachten zien we achter ons dat VV Kessel op een 0-1 voorsprong komt. De keeper balt zijn vuist, yes. In de tussentijd wordt alvast de huisartsenpost gebeld.   

Hij wordt doorgestuurd en gaat naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. In de eerste helft komt VV Kessel zelfs op 0-2 door een fout in de organisatie van SVB. 

0-2 is dan ook de rust stand.    

De jongens vragen in het kleedlokaal naar de keeper van Kessel. Ik heb toen gezegd dat hij naar het ziekenhuis gaat voor onderzoek.   

De 2de helft is VV Kessel fysiek sterker, wint meer duels dan onze boys.  

Er zijn wat kansjes over en weer, maar het is VV Kessel dat scoort. Een corner wordt goed voorgezet. Mike zit er goed bij en bokst de bal weg. De bal wordt daarna weg getrapt door een verdediger van SVB, maar hij speelt de bal in de voeten van een tegenstander. Hij legt de bal breed voor zijn linker en schiet de bal in het doelnet, buiten bereik van Mike. 0-3 

En dan is het wederom een fout in de verdediging. In de 16 meter werkt Rik de bal niet goed weg, waardoor VV Kessel de kans krijgt en deze benut, 0-4.  

Na 15 minuten komt Bram in het veld voor Timo. Bram is meteen gevaarlijk op rechts.  

Vlak voor tijd wordt Kaan nog gewisseld die zich helemaal leeg heeft gespeeld. Ungercan komt erin.  

Maar weer is het VV Kessel dat scoort. De linksback van SVB stapt te vroeg in een VV Kessel heeft weer de ruimte. Daarna probeert Tom nog het duel aan te gaan, maar de speler van VV Kessel is sneller. Hij speelt vervolgens de bal iets te ver voor zich uit. Je ziet Mike twijfelen om uit te komen. Een keeper moet altijd er vol voor gaan en niet twijfelen, want daarna wordt hij bijna altijd gepasseerd en zo ook vandaag. Bij het schot daarop volgend van VV Kessel staat Mike op het verkeerde been en wordt de stand 0-5. 

Dit is dan ook de eindstand. Wat een wedstrijd, om snel te vergeten.   

Op naar volgende week. Thuis tegen Montagnards.

     

Jullie verslaggever.

   

Nog een kleine aanvulling:  

Ik heb na de wedstrijd de vader van de keeper van VV Kessel mijn telefoonnummer gegeven, met de vraag om mij even te laten weten wat er uit het bezoek aan de eerste hulp is gekomen.  

De keeper is helaas enkele weken uitgeschakeld en zal voor de winterstop met pech niet meer spelen.  

Hij blijkt uit röntgenonderzoek net boven zijn enkel een botbreuk te hebben. Heel erg vervelend.  

Vanuit SVB, de jongens en de begeleiding, wensen we de keeper heel veel beterschap en een spoedig en goed herstel. STERKTE.

 

You may also like...