Baarlo D2 – Blerick D2 0 – 8

Vandaag de eerste uitwedstrijd voor de beker. Uit tegen Baarlo D2.
De jongens doen lekker de warming-up. Aan het eind zien we helaas Nabil trekken met zijn been. Bovenbeen blessure. Gelukkig mag Nordin mee doen, anders hadden we geen reserve spelers.

Op het veld wordt er begonnen met handjes geven en dan is meteen het lengte verschil duidelijk. De jongens van Baarlo zijn bijna allemaal 2de jaars D-spelers en een kop groter dan onze boys.
Maar iedereen begint op nieuw, ook na de zomerstop.
We zullen zien vandaag.

In het begin gaat het vrij gelijk op, maar onze jongens zijn toch wat gevaarlijker.
Naiyo heeft een mooie kans, evenals Fisnik.
Na 17 minuten wordt er gewisseld. Nordin komt in het veld. En dat hebben ze meteen geweten bij Baarlo. Hij is vliegensvlug en brengt ons dan ook voor rust op voorsprong, 0-1. Vlak voor tijd een mooie aanval op links. Mohamed maakt de actie, speelt Wassim aan. Wassim gaat zijn mannetje voorbij en geeft vanaf de zijlijn een mooie voorzet op maat op de rand 16 meter. Ziya neemt de bal aan en schiet de bal binnen, 0-2. En dat is ook de ruststand.
Na rust meteen een hele scherpe aftrap van Baarlo en Mike moet ook eens in actie komen. De toon lijkt gezet te zijn voor de tegenaanval van Baarlo.
Maar na 10 minuten lijkt het toch echt niet het geval te zijn. Wassim maakt nml de 0-3. Daarna gaat het SVB steeds makkelijker af en volgt het ene na het andere doelpunt. De eindstand is 0-8 maar liefst. Wat een uitslag. Dit had niemand verwacht. Maar wat hebben we langs de kant staan genieten van het mooie voetbal. Mooie combinaties gezien en dat pas na 2x trainen. Trots op de boys. 
De doelpunten vandaag waren op naam van Nordin 2x, Ziya, Wassim, Naiyo en Fisnik 3x.

 

You may also like...