Venlosche Boys E1 – Blerick E1 2-1

 Vandaag tegen Venlosche Boys. Altijd een leuke pot voetbal. Een heerlijk voorjaarszonnetje erbij, dus laat de wedstrijd maar beginnen.  

1ste echte kans is voor SVB. De bal wordt diep gespeeld en Mike komt goed zijn doel uit. Hierdoor heeft de speler geen tijd om de bal aan te nemen en krijgt hij de bal niet goed voor zijn voeten waardoor zijn doelpoging sneuveld en hij de bal niet verder krijgt dan onze achterlijn.  

SVB en Venlosche Boys zijn gewaagd aan elkaar en in de eerste fase gaat de wedstrijd voetballend vrij gelijk op. Alleen is Venlosche Boys feller in het willen winnen van duels en is SVB veel te afwachtend.  

Corner SVB. Keeper tikt de bal weg, maar Collin kan er net niet aan. Daarna een fase met druk van Venlosche Boys, maar SVB blijft goed kijken en verdedigen.  

Maar na 18 minuten is het dan toch Venlosche Boys dat met wat geluk op 1-0 komt.  

SVB herpakt zich meteen vanaf de aftrap. Bo probeert het van afstand met een schot, maar de bal gaat maat net over het doel van de keeper van Venlosche Boys.  

Aan de andere kant een corner voor Venlosche Boys. Mike slaat de bal uit zijn doen en SVB gaat meteen over in de aanval. Echter staat Stan alleen voorin met de bal en heeft hij geen afspeel mogelijkheid.

 

Ruststand 1-0.    

Na rust begint SVB niet fel. 

Ook Mike is niet goed geconcentreerd. Mike maakt een blunder, door een bal die rustig aan komt, met open benen op te willen pakken. De bal rolt door zijn benen, maar gelukkig heeft hij ook een beetje geluk. De bal komt via de paal terug het veld in en dan is hij als nog van Mike.  Even later is SVB nog steeds niet goed bij de les. Een speler van Venlosche Boys wordt achterin vrij gelaten. Deze krijgt de bal aangespeeld, tikt de bal een beetje breed en haalt dan uit en de bal verdwijnt in het doel, kansloos voor Mike en de stand is 2-0.  

SVB probeert het daarna ook met een mooie aanval tussen Bram & Rayan. Corner SVB.  

Deze wordt weg getikt door de keeper en komt voor de voeten van Bo. Bo legt het balletje breed naar links op Emre. Emre zoekt de achterlijn op en zet de bal voor op Rayan. Rayan tikt echter de bal net naast.  

Niet veel later weer een aanval. Nu van achteruit een mooie pass op Emre. Emre maakt meters en gaat naar het doel. Daar had hij de bal breed kunnen spelen, maar hij probeert een lobje over de keeper, met zijn rechter, maar het is een makkie voor de keeper.  

Dan volgt er nog een aanval van Rayan op rechts langs de lijn. De keeper van Venlosche Boys komt uit zijn doel. Bram komt aan gesprint richting het doel en heeft alle ruimte. Rayan besluit om hen voor te zetten of zelf te schieten dat kan ik niet zien, maar de bal verdwijnt over de doellijn voor Bram hem aan kan raken. YES, 2-1.  

Daarna is het vooral SVB dat wedstrijd domineert. Venlosche Boys dacht al op rozen te zitten na de nederlaag van vorige week lijkt het wel.  

En SVB lijkt weer wakker te worden.   

Bram krijgt op rechts een hoge bal van Mike, neemt deze super onder controle met zijn borst en neemt de bal aan met zijn voet. Dan kapt hij 2 man van Venlosche Boys uit en ziet Rayan vrij voor het doel en geeft een pass op Rayan. Net te hard voor Rayan en te zacht voor een schot op doel. Maar wat een heerlijke aanval van Bram J. Hier wordt je vrolijk van op zijn natte morgen want het zonnetje heeft plaatjes gemaakt voor een frisse wind en mot regen.  

Even later is het weer Bram die de bal heeft maar er is niemand mee om de bal af te spelen. Venlosche Boys grijpt aan de noodrem en maakt een overtreding op Bram zonder eigenlijk de intentie te hebben om de bal te spelen lijkt het. Je ziet hierbij aan alles dat de spelers van Venlosche Boys onrustiger worden en SVB steeds gevaarlijker.  

SVB probeert te profiteren, maar het zit hun dan niet mee.  

Jammer SVB heeft de 2de helft geknokt voor, maar helaas niet meer gekregen dat ze qua spel zeker wel verdiend hadden. 

Jammer dat er weer punten verloren, maar het spelbeeld van de 2de helft is wel positief.  

De volgende week vanaf de eerste minuut zo voetballen jongens, dan komt het goed.    

Geloof in je eigen kunnen!!!

     

Tot volgende week. 

Jullie verslaggever.

 

You may also like...