Deelnemers Top O14 bekend!

SV Blerick is er in samenwerking met partner VVV-Venlo in geslaagd om een sterk deelnemersveld naar ons sportpark ’t Saorbrook te halen. Tijdens het pinksterweekend van 20 en 21 mei zullen 12 teams strijden om de opvolger van Fulham te worden. Fulham won het afgelopen jaar de finale van ADO Den Haag.

ADO Den Haag zal ook dit jaar aanwezig zijn en een poging doen om de prestaties van vorig jaar te overtreffen. Verder zal er vanuit België deelgenomen worden door KV Mechelen en de Duitse eer wordt vertegenwoordigd door Borussia Dortmund. Vanuit Nederland zullen onze toernooipartner VVV-Venlo, finalist van vorig jaar ADO Den Haag en Willem II deelnemen. De overige teams houden we nog even geheim, maar die zullen de komende weken bekend worden gemaakt via deze website en onze social media kanalen op Twitter en Facebook.

Samenvatting finale 2017:

Het Blerickse Top 014 toernooi heeft in de loop der jaren een vaste plek op de voetbalkalender gekregen. De eerste finale van werd gewonnen door Feyenoord. In 1999 was de eindstrijd een Brabants onderonsje: het Tilburgse Willem II bleek toen te sterk voor de Eindhovense opponent PSV. Club Brugge ging in 2000 en 2001 met de beker richting België. De afgelopen jaren gingen de prijzen met het vliegtuig richting Engeland. In 2016 werd West Ham United kampioen en onze 20e editie werd het afgelopen jaar gewonnen door Fulham.

You may also like...