Covebo Uitzendgroep nieuwe goudsponsor SV Blerick

Met trots kunnen wij melden dat voormalig shirtsponsor van de selectie Covebo Uitzendgroep de komende drie jaar verder zal gaan als goudsponsor van SV Blerick. SV Blerick is uitermate blij met de ze mooie geste van de dit gerenommeerde bedrijf.

Vestigingsmanager Jeroen Gerats: “Covebo Venlo draagt SV Blerick een warm hart toe. Een bijzondere club uit de regio waar de mouwen worden opgestroopt om het maximale resultaat te bereiken. Een kenmerk dat past bij Covebo, want alleen het beste is goed genoeg, zowel zakelijk als sportief! Voetbal is een prachtig podium waarbij sportieve aspiraties zakelijke doelen ontmoeten. In de eerste plaats het spel, de spanning en het succes, daarnaast als ontmoetingsplaats voor ondernemers die wekelijks hun eigen één tweetje met elkaar spelen. Dat is voetbal anno 2017, een schitterende combinatie, waar uiteraard het spel altijd de boventoon voert. Ook Covebo acteert graag op dit podium, zowel sportief als zakelijk.”

Met een landelijk netwerk van 15 vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen en partners in België en Hongarije is Covebo al 15 jaar een toonaangevende uitzendgroep in internationale arbeidsbemiddeling. Met dagelijks zo’n 2.000 uitzendkrachten aan het werk, behoort Covebo tot de top 20 uitzendbureaus van Nederland.

(0)77 477 2033, venlo@covebo.nl, Hakkestraat 32  Venlo

balkcovebo

https://www.covebo.nl/

You may also like...