Baarlo 5 – Blerick 6 2-7

Blerick 6 kwam met maar liefst  17 spelers naar Baarlo. Doel was natuurlijk om in het spoor te blijven van koploper TSC 04 5. Met 4 overwinningen  en 1 gelijkspel is de seizoenstart goed te noemen.

Baarlo 5 kon de echter gedurende de gehele wedstrijd weinig tot geen tegenstand bieden en doelman Ruud Donders had dan ook een aangename middag. De ruststand was 1-3 met 2 treffers van Tom Assel en 1x Ad Heumassej.

Ook in de 2e helft een prima combinerend Blerick 5 en met opnieuw 2 x Tom Assel , een prachtige eigen goal en 1x onze Moritz Muller stond de 2-7 op scorebord.

Echter de zware tegenstanders, RKMSV 4, Belfeldia  3 en TSC 04 5 komen nog dus dan weten we precies waar we staan. Vandaag een prima wedstrijd met goed voetbal. Volgende week komt Reuver 4 op bezoek.