SVB sponsor in de the spotlight ; Chris Kuijpers de vakman

Met een nieuwe maandelijkse serie zal SVB haar trouwe sponsoren opnieuw introduceren bij haar achterban. We beginnen met topvakman Chris Kuijpers . voormalig speler van SVB / De Treffers en  vader van 3e elftal speler Rico Kuijpers.

Allround vakman ben als je dat hebt bewezen !

Na de opleiding installatietechniek, ruim dertig jaar werkervaring en veel klussen komt er een tijd om gehoor te geven aan een jarenlange wens: zelfstandig worden. Het ging bij Chris niet anders dan bij vele andere Vakmannen. Hij had ook nog eens ruime ervaring in het leiding geven, offertes maken, omgaan met klanten en werk inplannen. Toch wilde hij de stap naar zelfstandigheid alleen zetten samen met De Vakman.

Chris zegt daarover: “Natuurlijk kun je alleen een eigen bedrijf opstarten; er gaat echter zoveel energie zitten in die opstart, waardoor ik eigenlijk veel tijd daar aan kwijt ben. Samen met De Vakman heb je min of meer een vliegende start, waardoor ik me direct al kan richten op het verantwoord en secuur uitvoeren van opdrachten. Daar gaat het mij om.”

  De speciliateit van Chris , het plaatsen van nieuwe badkamers !

Tijdens zijn periode als installateur heeft hij lang en veelvuldig zijn eigen huis verbouwd en werd en passant ook door familie en vrienden vriendelijk gevraagd om daar ook het nodige te verbouwen. De uitvoering van dat werk heeft hem allround gemaakt en hij kan daardoor praktisch alle werkzaamheden uitvoeren.

“Klanten kunnen bij mij terecht niet alleen voor opdrachten op het gebied van CV, gas, elektra- en loodgieterwerk, maar zeker ook voor timmerwerk, tegelwerk, metselwerk en schilderwerk. Logisch dat het voor mij geen punt is om badkamers te renoveren; keukens inrichten of een zolder verbouwen. Vloeren leggen, om maar wat te noemen, is ook geen enkel probleem. Belangrijk is altijd om te weten wat precies de wensen zijn van de klant. Ik kan hen goed adviseren, zodat we precies kunnen vaststellen hoe een opdracht er uit gaat zien. Een passende offerte moet de opstap zijn voor de opdracht. En… het is altijd weer spannend om binnen het gestelde budget uit te komen. Voorop staat altijd weer dat wát er ook gemaakt gaat worden, het  gaat om kwaliteit en service. Het is daarom niet vreemd dat klanten terugkomen voor een volgende klus en dat ze hun ervaring doorgeven aan anderen.”

Mijn specialiteiten

  • Verbouw/Onderhoud/Renovatie
  • Loodgieter- en kitwerk
  • Elektra/Gas- en CV montage
  • Timmer- en tegelwerk
  • Badkamers/Keukens/Sanitair

Bel Chris op 06 – 53192731 of mail naar c.kuijpers@devakman.info voor een afspraak.

Klik hier voor een bezoek op zijn website.

Chris Kuijpers

You may also like...