Brief van SVB bestuur aan SVB’ers en familieleden,

Beste SVB-ers en familieleden,

Om te beginnen hopen we dat het allemaal goed met jullie gaat en dat jullie gezond zijn en blijven.

Mochten er mensen onder jullie zijn die qua gezondheid gevolgen van het Coronavirus ondervinden. Wij wensen jullie veel sterkte.

We zitten met zijn allen in een crisissituatie die ons door de genomen maatregelen beperkt in onze sociale contacten en onze voetbal- en andere activiteiten. Dit betekent voor ons allen een grote aanpassing van ons normale en dagdagelijkse leven. Ook voor het (jeugd) bestuur van SV Blerick is dit ook een ongewone en onbekende situatie.

Het jaar 2020 begon voortvarend en er was zelfs geen sprake van een echte winterstop, waardoor de voetbalactiviteiten al in januari weer opgepakt konden worden. Vervolgens kregen we storm en veel regenbuien te verduren, waardoor we verplicht werden om veel activiteiten af te lasten.

Toen het weer beter werd kregen we te maken met het Coronavirus, waardoor we nu zelfs het seizoen 2019-2020 niet op de voor ons allen bekende wijze met toernooien, kampioenshuldigingen, vrijwilligers dag etc. kunnen afsluiten.

We vinden dit uiteraard met zijn allen een zeer vervelende situatie, wij kunnen er echter niets aan veranderen, het is helaas niet anders.

Als (jeugd) bestuur zijn we momenteel aan het inventariseren wat dit voor onze vereniging en leden betekent. Zoals jullie ongetwijfeld zullen weten is een vereniging afhankelijk van leden, vrijwilligers en financiële middelen. Omdat we echter op dit moment nog niet kunnen inschatten wat deze crisis voor consequenties heeft zijn we achter de schermen wel al actief bezig om zaken te inventariseren en in kaart te brengen.

Ondanks het feit dat we midden in deze crisis zitten en het nog een hele tijd kan duren, zullen we toch al voorzichtig vooruit kijken welke maatregelen we moeten treffen om het volgend seizoen met z’n allen weer op te kunnen starten.

We houden jullie hiervan op de hoogte en hopen dat jullie allen gezond blijven en we ons in betere tijden weer op het sportpark mogen begroeten.

Namens het bestuur.

Paul Lenders Voorzitter