Blerick E1 – Blerick E2 0-1

De beide E-teams hadden eigenlijk een toernooi bij VCH wat niet door ging. Om toch te spelen was er voorgesteld om tegen elkaar te spelen. Dit was meteen een kracht meting voor de E-2, want de E-1 bestaat uit alleen maar 2de jaars E-spelers die toch echt fysiek beter zijn dan ons, de E-2.
Op de school leefde de wedstrijd al aardig, maar op de grasmat moest die gespeeld worden.
De E-2 bestaat uit 7 spelers van de F-1 van vorig jaar en twee 2de jaars E-spelers. De jongens van de F-1 van vorig jaar waren al aardig ingespeeld op elkaar. En de twee 2de jaars E-spelers hadden voor dat ze over ging naar de E ook al bij een groot aantal spelers samen gespeeld in de F-2.
Na 2 trainingen waren we wel benieuwd waar dit team zou staan.

De wedstrijd.
De wedstrijd begon met een vrij gelijk opgaand beeld. Als ouders en staf van de E-2 zijnde was het een genot om de jongens te zien samen spelen. Er werd goed positie spel gespeeld, veel samen gespeeld en mooie combinaties gemaakt.
Het was een leuke opgaande wedstrijd.
Voorin werden een aantal kansjes gemist door de E-2, maar Mike (de keeper) moest ook vol aan de bak op schoten van de E-1.
Vanwege het warme weer werden er 4x 12,5 minuten gespeeld ipv 2x 25 minuten.
In de 3de helft wist de E-2 het net te vinden bij Quin van de E-1. Na een mooie pass van Luca op Emre, maakt Emre een wegdraai actie en haalde meteen uit, 0-1.
Je zag dat de jongens van de E-1 getriggerd waren om nog beter te gaan voetballen.
In de 4de helft werd het dan ook meer de E-1 die aanviel en de E-2 die probeerde overeind te blijven en de overwinning te halen.
Met heel veel strijd van beide partijen was het de E-2 die de pot winnend afsloot met 0-1.

Jongens, knap gespeeld.
Alle ouders waren mega trots op jullie.
Ga zo door als team zijnde en het kan een leuk seizoen worden.
Heel veel succes de komende weken.