Blerick JO13-1

ITSN en Excellent Fashion Service steken SVB JO13-1 in een nieuw jasje.

Tim Bertrams service manager bij ITSN en Ed van de Horck eigenaar van Excellent Fashion Service zorgen onlangs voor nieuwe shirts en tassen voor de spelers van SVB JO13-1.

ITSN (http://www.itsn.nl) is een aanbieder van ICT-diensten in de regio Zuidoost-Nederland met vestigingen in Venlo en Eindhoven. Sinds 28 oktober 2016 is ITSN verhuist naar een mooie nieuwe locatie, De Innovatoren op het Floriadeterrein. Door de juiste inzet van technologie, diensten en de kennis van de medewerkers, zorgt ITSN voor een optimale en betrouwbare ICT-omgeving voor haar klanten. ITSN heeft een ruim portfolio bestaande uit diverse Clouddiensten (o.a. Office365, IAAS), leveren van hardware- en software, security- en beheer diensten.

Excellent Fashion Service (http://www.excellentfs.nl/) is een logistieke dienstverlener voor de mode- en kledingindustrie. Wij ontzorgen onze klanten, van fabrikant tot verkooppunt. Wij maken de kleding winkel gereed, geheel volgens de wensen van de klant. Excellent Fashion Service is gestart in 2003 en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste medewerkers. Wij werken vanuit onze locatie in Reuver, pal naast de A73. Vanuit deze locatie bedienen we onze klanten, groot en klein, uit de mode- en kledingindustrie.Onze kracht is onze enorme flexibiliteit. Ons motto is dan ook ‘gaat niet, bestaat niet!’. Naast onze vaste medewerkers, werken we met een flexibele schil tijdens de seizoenen. Hierdoor zijn we in staat snel in te spelen op de klantvraag.Daarnaast staan wij voor kwaliteit, zoals onze naam al doet vermoeden. Alleen het beste is goed genoeg! We werken daarom met moderne technologie en de beste vakmensen. Excellent Fashion Service is dus de ideale partner, ook voor u!
Namens de spelers, trainers, begeleiders en ouders van JO13-1 heel erg bedankt.

svb-jo-13

 

Spelers
Naam lidmaatschapsnummer
Trainers / leiders
Naam
John Janssen                             trainer BSKS49V
Marc Stoffels                              leider FYDF674
Lars den Hartigh                       leider FWDD80G
Kevin Holla                                 leider FWCC28I