Blerick B1 pakt 1e periode titel

Blerick B1 heeft vandaag met veel overtuiging de 1e periode titel  gewonnen in de 1e klasse. Met maar liefst 0-11 werden gewonnen in en tegen Mierlo Hout B2. Hierdoor zijn de mannen van trainer Pascal Bloemers, leiders Ton van Lieshout , Cor Coenen , Job Bertrams en Dominique Heger verzekerd van een plek in de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse.

Blerick B1 ging met 14 spelers naar Mierlo Hout B1 voor de beslissende wedstrijd m.b.t. de 1e periode. Mahumut Cecik was er niet bij, hij speelde bij Blerick A1 (zij hadden personele problemen). In Mierlo Hout was het Blerick B1 dat de wedstrijd bepaalde. Vanaf het eerste fluitsignaal was het Blerick dat de tegenstander onder druk zette. In de 25e minuut was het eindelijk raak. Daarna ging het snel en bij rust leidde Blerick B1 comfortabel met 0-4 tegen Mierlo Hout B2.

Na rust veranderde er niet veel. Blerick hielde de tegenstander onder druk en na het laatste fluitsignaal was de eindstand  0-11. Dit was een uitslag waarop niemand vooraf gerekend had.

Doelpunten van Luca Willems (3 maal), Brian Schell en  Kevin Noordhuis (allebei 2 keer gescoord) en Noah Heumassej, Miroslav Vukosavljevic, Quinny Desar en Rik Gerrits (1 keer gescoord).

De eerste periodetitel was voor Blerick B1. Er werd nog een klein feestje gevierd in de kantine van SV Blerick.

Proficiat  !