Belangrijke update corona maatregelen bij SVB

Naar aanleiding van de afgelopen week en het ingaan van de vernieuwde coronamaatregelen zijn ons een aantal dingen opgevallen die we met jullie willen delen en die wat aangescherpt/aangepast/verduidelijkt worden.

Graag jullie aandacht hiervoor en we vragen jullie ook om dit wederom mee te nemen en na te leven, met de hulp van de collegatrainers/-leiders en alle andere vrijwilligers die zich inzetten voor SVB.

• Als er corona is in het gezin (waar je mee in huis woont) of zelf corona hebt, dan mag je vanaf de TESTDAG 10 dagen niet op het sportpark komen.
  • Bij SVB kunnen de kinderen zich NIET omkleden, dat dient men thuis te doen! Kinderen die zelfstandig komen, meestal oudere jeugd, kunnen wel van schoeisel wisselen en een lange trainingsbroek uitdoen, waaronder dan al een korte broek zit. De tentjes zijn er enkel om de jassen en tassen met schoenen/trainingsbroek/-jasje onder te leggen.
  • Er zijn nog steeds kinderen te vroeg op het park. Bij aanvang van een training 10 mag men 10 minuten van te voren komen, bij wedstrijden op zaterdag 20 minuten.
  • Begin de wedstrijden op tijd en stop ook op tijd, afgelopen zaterdag waren teams nog aan het opruimen, terwijl de volgende wedstrijd al moest beginnen. Hou hier dus rekening mee in je tijdschema.
  • Fijn dat de meeste leiders ook meelopen naar de poort waar dan de kinderen opgehaald worden! Super. Helaas werken nog niet alle ouders mee om in de vakken te parkeren.
  • Ook tijdens deze corona-periode is het de bedoeling dat materialen opgeruimd worden op de plekken waar het ook moet. Als hesjes nat zijn, hang ze dan uit.  Het dringende verzoek om de materialen volgens afspraak op te ruimen, klopt er iets niet of heb je er vragen over, loop dan even binnen bij Nail of Theo. Zij werken ook als vrijwilliger bij SVB en zorgen voor de materialen, waarbij ze jullie best willen helpen, doe het samen met en voor elkaar!

Jeugdbestuur SVB