Geen shirts en broeken meer bestellen !! Belangrijk bericht voor alle ouders van jeugdleden inzake kleding fonds

Beste leden en ouders ,

Eindelijk is het zover. Als een van de laatste verenigingen in de regio hebben de leden op de onlangs gehouden buitengewone algemene ledenvergadering van vrijdag 12 april  ingestemd met het SVB kledingfonds.

SVB heeft dit gedaan uit oogpunt van gemak,  kostenbesparing voor haar leden en uniformiteit.

Wat betekend dit voor onze jeugdleden en de ouders;

• SVB jeugdleden kopen zelf  GEEN wedstrijd-shirts en broeken meer.
  • SVB berekend jaarlijks een toeslag van euro 17,50 per speler per jaar bovenop de contributie.
  • Alle andere kledingstukken zoals sokken, trainingspakken, sweaters  etc  blijven verkrijgbaar via de SVB webshop  Kousen en trainingspak blijven verplicht.
  • Elke  team / elftal krijgt aan het begin van ieder seizoen de beschikking over een tas met de shirts en broeken voor iedere speler. De teamleiding beheert deze spullen.
  • Het is de bedoeling dat shirts en broeken alleen gebruikt worden tijdens wedstrijden.
  • De shirts en broeken blijven eigendom van SVB.
  • Het team is ook verantwoordelijk dat de shirts en broeken iedere week worden gewassen en dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan.
  • Na elk jaar worden de tassen met shirts en broeken ingeleverd bij SV Blerick  waar deze worden gecontroleerd.  Er wordt  gekeken of het team op een behoorlijke wijze met de shirts en de broeken zijn omgegaan. Mocht blijken dat een team niet zorgvuldig met de broeken en shirts is omgegaan zal het team hierop worden aangesproken en zal bekeken worden  welke maatregelen er tegen het team moeten worden genomen.
  • Shirts of broeken die tijdens het voetballen stuk gaan worden vervangen.

Bestuur en Kledingfonds Cie