Aangescherpte Corona maatregelen ; Geen publiek, kantine gesloten !

Gisteravond zijn er door de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het Coronavirus. De maatregelen die gelden vanaf dinsdag 29 september om 18.00 uur, zijn van toepassing op ALLE voetballers, voetbal verenigingen, publiek en vrijwilligers.

Voor SVB  betekent dit in het kort:

• Voetballen  is nog gewoon mogelijk.
  • De kantine blijft  ten minste 3 weken gesloten.
  • Publiek (ook ouders) is NIET toegestaan tijdens trainingen en wedstrijden.

De sportbonden, waaronder de KNVB, en NOC*NSF werken nu hard aan handvatten voor de sportsector om verenigingen te helpen de maatregelen na te kunnen leven per dinsdag 29 september. Wij verwachten van de KNVB snel  een update van het Coronaprotocol waardoor meer informatie gegeven kan worden over de impact van de nieuwe maatregelen binnen onze vereniging.

Via deze weg roepen we iedereen nogmaals op om je goed aan alle maatregelen te houden. Was je handen regelmatig, schud geen handen en houd afstand. Werk ook mee aan alle andere maatregelen bij andere verenigingen. Alleen op die manier kunnen we in elk geval met elkaar blijven voetballen, al is dat dan voorlopig zonder publiek.

Hou deze site en de SVB Facebook pagina  goed in de gaten voor een regelmatige update.

Bestuur SVB