update ; 4 Spelers SV Blerick JO13 2007-1 uitgenodigd voor vervolgtraining KNVB Regioteam

update donderdag 25 oktober;

4 Spelers SV Blerick JO13 2007-1 geselecteerd voor KNVB Jongens onder 12 jaar

Yassir El Amri, Raoul Bouten, Arda Koksal en Diego Slijpen van ons JO13 2007-1 team zijn door de KNVB geselecteerd voor 2 vervolgactiviteiten voor de KNVB-groep jongens onder 12 jaar werkgebied Venlo-Maastricht.

Deze selectieactiviteiten zijn op woensdag 31 oktober op het complex van v.v. Sporting Sittard ’13 te Sittard, en op 7 november in het stadion van RKC Waalwijk te Waalwijk.

SV Blerick wenst alle 4 spelers veel succes en plezier toe bij deze vervolgactiviteiten van de KNVB, werkgebied Venlo-Maastricht.

Daarnaast heeft het hele team JO13 2007-1 een uitnodiging ontvangen voor een oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven O12 in het Jan Louwers Stadion van FC Eindhoven.

Deze wedstrijd zal worden gespeeld op dinsdag 13 november om 19.00 uur in Eindhoven.

Dit is een zeer mooi compliment aan spelers en staf en wensen hun dan ook heel veel plezier en succes toe bij deze activiteit.

TC SV Blerick

Yasir El Amri, Raoul Bouten, Arda Koksal en Diego Slijpen van ons JO13 2007-1 team zijn door de KNVB uitgenodigd voor 2 selectieactiviteiten voor de KNVB-groep jongens onder 12 jaar werkgebied Venlo-Maastricht.

Deze selectieactiviteiten zijn op woensdag 10 en 17 oktober a.s. op het complex van v.v. Sportclub Susteren in Susteren.

SV Blerick wenst alle vier spelers veel succes en plezier bij deze selectieactiviteiten van de KNVB.

TC SV Blerick